Intro Text (will show in Directory only):

Jason Gardiner Builders was thrilled to receive two accolades at the Registered Master Builders House of the Year Awards 2016.

This Atawhai property, designed by Jeremy Smith of Irving Smith Architects, won a silver award in the Carters 1 million to 2 million category.

Jason Gardiner Builders was thrilled to receive two accolades at the Registered Master Builders House of the Year Awards 2016.

This Atawhai property, designed by Jeremy Smith of Irving Smith Architects, won a silver award in the Carters 1 million to 2 million category.

Photo Spot 1

Upload Image

Drag and Drop or Click to Upload Image

With the expectation of future neighbours at street level impeding the seaward view, finding and keeping a view whilst maintaining a connection to the site required a different approach to the conventional, of a multistory story house running across or into the site.

With the expectation of future neighbours at street level impeding the seaward view, finding and keeping a view whilst maintaining a connection to the site required a different approach to the conventional, of a multistory story house running across or into the site.

At one storey, the lower garage and visitor spaces shelter and scale the spaces inhabited daily by the home’s two occupants. This was to support external spaces and connections (be they covered, decked, or on the ground), gain shelter from the western sun, and frame the view as private and unique.

At one storey, the lower garage and visitor spaces shelter and scale the spaces inhabited daily by the home’s two occupants. This was to support external spaces and connections (be they covered, decked, or on the ground), gain shelter from the western sun, and frame the view as private and unique.

Photo Spot 2

Upload Image

Drag and Drop or Click to Upload Image

Photo Spot 3

Upload Image

Drag and Drop or Click to Upload Image

A consistent and simple palette reveals the view differently in each space, with  low maintenance materials and intermittent timber drawing colour and lines from the ever-changing tidal flats below.

Life in the house runs from space-to-space, from ground-to-ground, all at one storey.

A consistent and simple palette reveals the view differently in each space, with  low maintenance materials and intermittent timber drawing colour and lines from the ever-changing tidal flats below.

Life in the house runs from space-to-space, from ground-to-ground, all at one storey.

This article has not been published yet, but it's saved as a draft.
Great work! This article is live.
Your article is in queue to be approved by ArchiPro.
 

Set Categories

{{blogPost.data.Categories.length}} {{blogPost.data.Categories.length == 1 && 'Category' || 'Categories' }}

Set Published Date

{{blogPost.data.PublishDate * 1000 | date:"mediumDate"}}

Published & Live

Awaiting ArchiPro approval.

Not Published

Published Pending... Not Published

{{ blogPost.data.Activated=='1' && "Item Approved" || "Item requires Approval" }}

{{blogPost.data.Activated=='1' && 'Approved' || 'Not Approved' }}

{{ archipro.changes_saving==0 && "All changes saved." || "Saving changes..." }}

Saved! Saving...

Leave Edit Mode

Finish Editing

Delete Blog

Delete Blog

Enter Edit Mode

Edit Page