AON New Plymouth - Matz Architects | ArchiPro

AON New Plymouth

NZIA Award Jury’s Citation: In this project, a narrow footprint is well utilised to create a vibrant office environment. Judicious use of glass creates an open environment, with sufficient privacy where required. Materials, details, and fittings all contribute to making a successful transition to an open-plan office environment.”

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

NZIA Award Jury’s Citation: In this project, a narrow footprint is well utilised to create a vibrant office environment. Judicious use of glass creates an open environment, with sufficient privacy where required. Materials, details, and fittings all contribute to making a successful transition to an open-plan office environment.”

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

NZIA Award Jury’s Citation: In this project, a narrow footprint is well utilised to create a vibrant office environment. Judicious use of glass creates an open environment, with sufficient privacy where required. Materials, details, and fittings all contribute to making a successful transition to an open-plan office environment.”

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project