Cantilever House, Havelock North - ECC Architectural | ArchiPro

Cantilever House, Havelock North

Sitting on the highest point of the Hawkes Bay, the architecturally modernist-built home, designed with minimal obstruction of views, showcases a consistent style of lighting and furniture by ECC.

Adjustable magnetic LED track lights are applied fittingly to each area of the house to suit its elongated designed rooms, highlighting the walls that carry artwork and furniture.

The outdoor terrace surrounds the house for entertainment with low-level step lights to illuminate.Inside the living areas, the Linteloo Mauro sofa and Piet Boon's SAAR chairs provide sophisticated comfort to the simple home.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from ECC Architectural