Challinor Crescent

Website

House Renovation 

Set in a quiet, leafy Mt Albert street, this renovation project involves the existing northern sunroom being replaced with a larger entry area that doubles as a space for sitting, chatting, and soaking up the sun. Large timber bi-fold screens sit on a black metal track and can be positioned to open or close the room depending on the need of the occupants, with built in bench seating, storage, and an indoor planter box also incorporated. Internally the house is being modernised with an open plan kitchen and living area, a shuffling around of bedrooms to create a more usable master with ensuite and walk in wardrobe, and new bi-fold doors leading out to a rear terraced timber deck and landscaped back yard.
 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from I Am Developer

Done tagging
Full screen

Challinor Crescent

House Renovation 

Set in a quiet, leafy Mt Albert street, this renovation project involves the existing northern sunroom being replaced with a larger entry area that doubles as a space for sitting, chatting, and soaking up the sun. Large timber bi-fold screens sit on a black metal track and can be positioned to open or close the room depending on the need of the occupants, with built in bench seating, storage, and an indoor planter box also incorporated. Internally the house is being modernised with an open plan kitchen and living area, a shuffling around of bedrooms to create a more usable master with ensuite and walk in wardrobe, and new bi-fold doors leading out to a rear terraced timber deck and landscaped back yard.
 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from I Am Developer

Done tagging
Full screen

Challinor Crescent

House Renovation 

Set in a quiet, leafy Mt Albert street, this renovation project involves the existing northern sunroom being replaced with a larger entry area that doubles as a space for sitting, chatting, and soaking up the sun. Large timber bi-fold screens sit on a black metal track and can be positioned to open or close the room depending on the need of the occupants, with built in bench seating, storage, and an indoor planter box also incorporated. Internally the house is being modernised with an open plan kitchen and living area, a shuffling around of bedrooms to create a more usable master with ensuite and walk in wardrobe, and new bi-fold doors leading out to a rear terraced timber deck and landscaped back yard.
 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen