Christchurch House - Studio Italia | ArchiPro

Christchurch House

Our brief from the client was to create a contemporary kitchen for a new-built home defining homeowners way of living. The kitchen was designed for entertaining and dominates the open living space. There was the importance of practicality as well as aesthetics. 

Collaborating Poliform Artex and Twelve kitchen collections fully integrating all appliances. Tall cabinetry along the entire back wall featuring side by side wine fridges is creating a space blending in with the interiors where the kitchen is becoming a part of the living space, rather than seeing a “heavy look” of exposed appliances. The back wall of the kitchen also features a tall pocket door unit hiding a workable bench space with all small appliances but allows to slide doors away when required. Adjacent scullery with additional workbench and sink allows for preparation away from the open plan living.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Studio Italia