Corner Store | Mt Eden

Website

Merging classic architecture with modern additions is a sometimes-restrictive challenge: the new Corner Bar needed to pay homage to the heritage street front space it occupies while creating a fresh, modern gathering spot in the back. Steeped in a hundred-year history, the original bar provided the perfect backdrop for the new area, with whimsical inspiration that accents the industrial style of the new eatery.

Creative illusions tie the two together in a seamless evolution from old to new – from checkered tiles covering the floors and antiqued mirrors lining bookshelves to dark timbers, rich leather and lush fabric furniture.

Area: 36 sqm
Location: Mt Eden, Auckland
Date: October, 2011
Photographer: Jonny Davis

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Material Creative

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Corner Store | Mt Eden

Merging classic architecture with modern additions is a sometimes-restrictive challenge: the new Corner Bar needed to pay homage to the heritage street front space it occupies while creating a fresh, modern gathering spot in the back. Steeped in a hundred-year history, the original bar provided the perfect backdrop for the new area, with whimsical inspiration that accents the industrial style of the new eatery.

Creative illusions tie the two together in a seamless evolution from old to new – from checkered tiles covering the floors and antiqued mirrors lining bookshelves to dark timbers, rich leather and lush fabric furniture.

Area: 36 sqm
Location: Mt Eden, Auckland
Date: October, 2011
Photographer: Jonny Davis

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Material Creative

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Corner Store | Mt Eden

Merging classic architecture with modern additions is a sometimes-restrictive challenge: the new Corner Bar needed to pay homage to the heritage street front space it occupies while creating a fresh, modern gathering spot in the back. Steeped in a hundred-year history, the original bar provided the perfect backdrop for the new area, with whimsical inspiration that accents the industrial style of the new eatery.

Creative illusions tie the two together in a seamless evolution from old to new – from checkered tiles covering the floors and antiqued mirrors lining bookshelves to dark timbers, rich leather and lush fabric furniture.

Area: 36 sqm
Location: Mt Eden, Auckland
Date: October, 2011
Photographer: Jonny Davis

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen