Fancourt

Website

A contemporary addition to the rear of a 50's family home in suburban Auckland.

The main angular roof of the addition visually 'peels' away from the other forms in a deconstructive sense, while wall and ceiling plains are generated in response to maximising direct and indirect sunlight deep into the new internal living spaces.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Mark Frazerhurst Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Fancourt

A contemporary addition to the rear of a 50's family home in suburban Auckland.

The main angular roof of the addition visually 'peels' away from the other forms in a deconstructive sense, while wall and ceiling plains are generated in response to maximising direct and indirect sunlight deep into the new internal living spaces.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Mark Frazerhurst Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Fancourt

A contemporary addition to the rear of a 50's family home in suburban Auckland.

The main angular roof of the addition visually 'peels' away from the other forms in a deconstructive sense, while wall and ceiling plains are generated in response to maximising direct and indirect sunlight deep into the new internal living spaces.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen