Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Black Box Architects

Show more categories!
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Black Box Architects

Show more categories!
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Black Box Architects

Show more categories!
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Black Box Architects

Show more categories!
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Black Box Architects

Show more categories!
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Black Box Architects

Show more categories!
Done tagging

Freemans Bay Villa Retrofit

Website

‘Make it simple, make it easy to live in, give it volume’.

The simplicity of this retrofit consisted of removing the existing rear lean-to and continuing the 3.3m high stud from the main body of the original villa into the new living spaces. Wide sliding doors open onto an intimate outdoor living area.The street facing verandah remains with a raised planter added over the new basement garage roof to maintain the villa integrity from the street.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging
Full screen