Glendowie House - Four Walls Architecture | ArchiPro

Glendowie House

This major renovation in Glendowie, Auckland included adding a third storey for a new bedroom/wardrobe/ensuite and adults' sitting room, using existing basement space for a family room and bathroom, and re-planning the middle floor for larger living areas, a more welcoming entrance lobby, and gallery space for the client's art collection. The three floors are connected by a central, north facing stairwell. The result is a generously proportioned, light filled, 5 bedroom family home that captures panoramic views from Half Moon Bay to Waiheke and allows the family and their two dogs plenty of space to live, work and play.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

This major renovation in Glendowie, Auckland included adding a third storey for a new bedroom/wardrobe/ensuite and adults' sitting room, using existing basement space for a family room and bathroom, and re-planning the middle floor for larger living areas, a more welcoming entrance lobby, and gallery space for the client's art collection. The three floors are connected by a central, north facing stairwell. The result is a generously proportioned, light filled, 5 bedroom family home that captures panoramic views from Half Moon Bay to Waiheke and allows the family and their two dogs plenty of space to live, work and play.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

This major renovation in Glendowie, Auckland included adding a third storey for a new bedroom/wardrobe/ensuite and adults' sitting room, using existing basement space for a family room and bathroom, and re-planning the middle floor for larger living areas, a more welcoming entrance lobby, and gallery space for the client's art collection. The three floors are connected by a central, north facing stairwell. The result is a generously proportioned, light filled, 5 bedroom family home that captures panoramic views from Half Moon Bay to Waiheke and allows the family and their two dogs plenty of space to live, work and play.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details