Hamilton Home Renovations

Website

An alteration for a client seeking to modernise a 1960s home, left largely untouched by its previous owner. Existing walls are removed to open up and create more flexible space. Entry is better defined and previously confused circulation through the house is straightened up. Two new skylights are introduced at strategic positions.Warm wood and bright yellow finish demarcates and defines a new dining area that separates the kitchen and living within an open plan.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Dining area with kitchen beyond.
Dining area cutaway with entrance space beyond.
Kitchen.
Hallway looking north towards kitchen.
Hallway looking south towards study/office space.
Main bathroom.
Front entry with new carport and deck.

Professionals used on this project

Also from Bau Division

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Hamilton Home Renovations

An alteration for a client seeking to modernise a 1960s home, left largely untouched by its previous owner. Existing walls are removed to open up and create more flexible space. Entry is better defined and previously confused circulation through the house is straightened up. Two new skylights are introduced at strategic positions.Warm wood and bright yellow finish demarcates and defines a new dining area that separates the kitchen and living within an open plan.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Dining area with kitchen beyond.
Dining area cutaway with entrance space beyond.
Kitchen.
Hallway looking north towards kitchen.
Hallway looking south towards study/office space.
Main bathroom.
Front entry with new carport and deck.

Professionals used on this project

Also from Bau Division

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Hamilton Home Renovations

An alteration for a client seeking to modernise a 1960s home, left largely untouched by its previous owner. Existing walls are removed to open up and create more flexible space. Entry is better defined and previously confused circulation through the house is straightened up. Two new skylights are introduced at strategic positions.Warm wood and bright yellow finish demarcates and defines a new dining area that separates the kitchen and living within an open plan.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Dining area with kitchen beyond.
Dining area cutaway with entrance space beyond.
Kitchen.
Hallway looking north towards kitchen.
Hallway looking south towards study/office space.
Main bathroom.
Front entry with new carport and deck.

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen