Herne Bay Apartment

Website

We stripped out the apartment, removing kitchen and bathroom walls and inserting steel structural support beams in their place, with the load now borne mainly from the basement up for a stronger, more efficient structure. The reinvented, open-plan room is painted a uniform white, with new oak floors stained in a tone that suggests they might be original.

The crisp, clean walls are contrasted by black island cabinetry in the new, modern corner kitchen and on a custom media cabinet in the living area. Island and dining table are set in line, leading the eye down the large room's elongated form. A mezzanine style bedroom upstairs creates a light well for the lower level and a beautiful link between the two levels.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Evelyn McNamara Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Herne Bay Apartment

We stripped out the apartment, removing kitchen and bathroom walls and inserting steel structural support beams in their place, with the load now borne mainly from the basement up for a stronger, more efficient structure. The reinvented, open-plan room is painted a uniform white, with new oak floors stained in a tone that suggests they might be original.

The crisp, clean walls are contrasted by black island cabinetry in the new, modern corner kitchen and on a custom media cabinet in the living area. Island and dining table are set in line, leading the eye down the large room's elongated form. A mezzanine style bedroom upstairs creates a light well for the lower level and a beautiful link between the two levels.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Evelyn McNamara Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Herne Bay Apartment

We stripped out the apartment, removing kitchen and bathroom walls and inserting steel structural support beams in their place, with the load now borne mainly from the basement up for a stronger, more efficient structure. The reinvented, open-plan room is painted a uniform white, with new oak floors stained in a tone that suggests they might be original.

The crisp, clean walls are contrasted by black island cabinetry in the new, modern corner kitchen and on a custom media cabinet in the living area. Island and dining table are set in line, leading the eye down the large room's elongated form. A mezzanine style bedroom upstairs creates a light well for the lower level and a beautiful link between the two levels.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen