Lake Hayes Residence - Haro Flooring New Zealand | ArchiPro

Lake Hayes Residence

Situated in the heart of the Wakatipu Basin, with stunning views over Lake Hayes and Coronet Peak from the deck. A soul-soothing tree and hedge-lined driveway sets the scene upon approach to the residence. Glorious mature trees and flat lawns surround the home, perfectly landscaped to maintain the serene ambience.

Inside, this recently renovated home is filled with light, utilising large windows, making each room a haven of comfortable contemporary living, featuring HARO Oak Invisible extra wide board.

  • Area: 107m2
  • Interior Product: Oak Invisible Sauvage Plaza 
  • Photography: Storyworks
  • Architect: Design & Make
  • Built By: The Lakes Building Company 
Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Lake Hayes Residence
Living room
entryway
entryway
entryway
Living room
Kitchen / Living
Living room
Living room
Entry
Entry
Living room
Kitchen / Living
Kitchen
Kitchen

Products in this project

Professionals used on this project