Les Mills Car Park Through-Site-Link - MHL | ArchiPro

Les Mills Car Park Through-Site-Link

Car parks and the access ways to them can often be dark, uncomfortable spaces. But as Les Mills’ through-site-link shows, they don’t have to be.

For their site on Wellesley Street in Auckland, Les Mills wanted to ensure the through-site-link connecting Victoria Street and Wellesley Street would be bright and welcoming. MHL were engaged by architects Warren & Mahoney to deliver on this brief, where two key solutions were utilized. The Unios Eclipse G2, and the Iluminarc Chauvet EPIX LED.

MHL worked closely with Warren & Mahoney, identifying time and cost expectations to evaluate suitable options. The solution is a combination of a lightbox ceiling to discreetly emulate daylight within the through-site-link and light pillars behind glazing as an artistic wall, producing programmable dynamic displays.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project