Hillside Haven in Christchurch

Website

A new-build home, cunningly cantilevered from the hillside in Westmorland, Christchurch. This long-standing Frobisher Interior client was after an entire, fresh look with new furniture, prompting our designer to 'push the boat out'. 

A mix of textured wallpapers enliven the spaces, while black skirting and doors deliver a unique twist. A stand out piece is the LED back-lit mirror in the en-suite bathroom, meanwhile the focus of the brief was to maximise the stunning views from the balcony, and enjoy alfresco living.. 

This home also won gold at the House of the Year Master Builder awards for 2017.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Frobisher Interior Design

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Hillside Haven in Christchurch

A new-build home, cunningly cantilevered from the hillside in Westmorland, Christchurch. This long-standing Frobisher Interior client was after an entire, fresh look with new furniture, prompting our designer to 'push the boat out'. 

A mix of textured wallpapers enliven the spaces, while black skirting and doors deliver a unique twist. A stand out piece is the LED back-lit mirror in the en-suite bathroom, meanwhile the focus of the brief was to maximise the stunning views from the balcony, and enjoy alfresco living.. 

This home also won gold at the House of the Year Master Builder awards for 2017.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Frobisher Interior Design

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Hillside Haven in Christchurch

A new-build home, cunningly cantilevered from the hillside in Westmorland, Christchurch. This long-standing Frobisher Interior client was after an entire, fresh look with new furniture, prompting our designer to 'push the boat out'. 

A mix of textured wallpapers enliven the spaces, while black skirting and doors deliver a unique twist. A stand out piece is the LED back-lit mirror in the en-suite bathroom, meanwhile the focus of the brief was to maximise the stunning views from the balcony, and enjoy alfresco living.. 

This home also won gold at the House of the Year Master Builder awards for 2017.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen