Metlifecare The Poynton - Tileworks. | ArchiPro

Metlifecare The Poynton

Website

Mixed size split Basalt facings mechanically fixed to the external concrete block substrate. Two types of lighter and darker colours were used to replicate the shade variances in the existing stone that is no longer quarried.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Tileworks.

Done tagging
Full screen

Metlifecare The Poynton

Mixed size split Basalt facings mechanically fixed to the external concrete block substrate. Two types of lighter and darker colours were used to replicate the shade variances in the existing stone that is no longer quarried.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Tileworks.

Done tagging
Full screen

Metlifecare The Poynton

Mixed size split Basalt facings mechanically fixed to the external concrete block substrate. Two types of lighter and darker colours were used to replicate the shade variances in the existing stone that is no longer quarried.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen