Noordanus Architects

Website

At Noordanus Architects in Christchurch, the reception area, boardroom table and detailed cupboards feature a stunning Prime Recon Veneer in Sand Dune. Exhibiting a consistency in grain, it makes matching panels across large areas much easier and more cost-effective.

Our newly released Black Velvet Soft-Matt high pressure laminate from the Prime Laminate range has been chosen for the inset kitchen bench and working space behind the reception counter providing a striking contrast to the veneer.

 

Credit: Design by Noordanus Architects

Joiner: Aspen Joinery

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Prime Panels

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Noordanus Architects

At Noordanus Architects in Christchurch, the reception area, boardroom table and detailed cupboards feature a stunning Prime Recon Veneer in Sand Dune. Exhibiting a consistency in grain, it makes matching panels across large areas much easier and more cost-effective.

Our newly released Black Velvet Soft-Matt high pressure laminate from the Prime Laminate range has been chosen for the inset kitchen bench and working space behind the reception counter providing a striking contrast to the veneer.

 

Credit: Design by Noordanus Architects

Joiner: Aspen Joinery

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Prime Panels

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Noordanus Architects

At Noordanus Architects in Christchurch, the reception area, boardroom table and detailed cupboards feature a stunning Prime Recon Veneer in Sand Dune. Exhibiting a consistency in grain, it makes matching panels across large areas much easier and more cost-effective.

Our newly released Black Velvet Soft-Matt high pressure laminate from the Prime Laminate range has been chosen for the inset kitchen bench and working space behind the reception counter providing a striking contrast to the veneer.

 

Credit: Design by Noordanus Architects

Joiner: Aspen Joinery

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen