Papamoa Plaza

Website

The newly refurbished Plaza in Papamoa screams vitality in its design and chosen finishings...

Papamoa Plaza was among 19 projects across nine categories recognised at the recent 2017 Waikato–Bay of Plenty Architecture Awards and won the Hospitality & Retail category.

The jury citation noted the architects have ‘extended and refurbished' an existing shopping centre with a commitment to ‘returning a sense of place to a previously context-less mall'. In doing so, they have succeeded by “Strategically freeing the foodcourt from the interior allows it to occupy a light-filled, glazed public edge".

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Tile Warehouse

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Papamoa Plaza

The newly refurbished Plaza in Papamoa screams vitality in its design and chosen finishings...

Papamoa Plaza was among 19 projects across nine categories recognised at the recent 2017 Waikato–Bay of Plenty Architecture Awards and won the Hospitality & Retail category.

The jury citation noted the architects have ‘extended and refurbished' an existing shopping centre with a commitment to ‘returning a sense of place to a previously context-less mall'. In doing so, they have succeeded by “Strategically freeing the foodcourt from the interior allows it to occupy a light-filled, glazed public edge".

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Tile Warehouse

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Papamoa Plaza

The newly refurbished Plaza in Papamoa screams vitality in its design and chosen finishings...

Papamoa Plaza was among 19 projects across nine categories recognised at the recent 2017 Waikato–Bay of Plenty Architecture Awards and won the Hospitality & Retail category.

The jury citation noted the architects have ‘extended and refurbished' an existing shopping centre with a commitment to ‘returning a sense of place to a previously context-less mall'. In doing so, they have succeeded by “Strategically freeing the foodcourt from the interior allows it to occupy a light-filled, glazed public edge".

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen