Parc Broekhuizen

Website

In the woods of Leersum, Parc Broekhuizen restores hospitality to its former glory.

Interior designer Judith van Mourik approached this project with a clear mission: creating an innovative solution to enhance the classic style with new, contemporary influences and a new function for Broekhuizen Castle. She chose Not Only White for the bathroom fixtures, for it provides beauty and simplicity that amplifies the surrounding design.

One of the best views of the house is provided by the Loop bath on the first floor, overseeing the pond and the forest in the backyard of the castle. The freestanding Loop bath adds a soft contrast to the space and opens up the area.

Natural materials breathe through the minimalistic shapes of the Not Only White washbasins.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from SLOW

Done tagging
Full screen

Parc Broekhuizen

In the woods of Leersum, Parc Broekhuizen restores hospitality to its former glory.

Interior designer Judith van Mourik approached this project with a clear mission: creating an innovative solution to enhance the classic style with new, contemporary influences and a new function for Broekhuizen Castle. She chose Not Only White for the bathroom fixtures, for it provides beauty and simplicity that amplifies the surrounding design.

One of the best views of the house is provided by the Loop bath on the first floor, overseeing the pond and the forest in the backyard of the castle. The freestanding Loop bath adds a soft contrast to the space and opens up the area.

Natural materials breathe through the minimalistic shapes of the Not Only White washbasins.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from SLOW

Done tagging
Full screen

Parc Broekhuizen

In the woods of Leersum, Parc Broekhuizen restores hospitality to its former glory.

Interior designer Judith van Mourik approached this project with a clear mission: creating an innovative solution to enhance the classic style with new, contemporary influences and a new function for Broekhuizen Castle. She chose Not Only White for the bathroom fixtures, for it provides beauty and simplicity that amplifies the surrounding design.

One of the best views of the house is provided by the Loop bath on the first floor, overseeing the pond and the forest in the backyard of the castle. The freestanding Loop bath adds a soft contrast to the space and opens up the area.

Natural materials breathe through the minimalistic shapes of the Not Only White washbasins.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen