Remuera House - Auckland, New Zealand - Abodo | ArchiPro

Remuera House - Auckland, New Zealand

A spectacular raking ceiling in Vulcan timber panelling maximizes spectacular clifftop views. The Remuera House is a renovation of an old circa 1960’s brick house. Where the original house lacked continuity and flow, the new raking ceiling was designed to connect the interior and exterior, at the same time maximizing the spectacular clifftop views.

BDG Architects were looking for a natural timber ceiling lining that could continue to the exterior soffit.  

Abodo’s Vulcan TGV Panelling was chosen for its natural grain appearance combined with the high stability and natural durability, allowing it to perform well in an exterior application. See more about this project here.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project