Te Arai Beach House - ECC Architectural | ArchiPro

Te Arai Beach House

Sitting in the dunes between forest and coastline as not to impose on the delicacy of the landscape, lies a pair of conjoined gabled timber sheds designed by Fearon Hay. The interior & exterior spaces separated only by the presence of sliding timber shutters.

The lighting design mimics the minimal linear aesthetic. Track lighting a mere continuation of functioning shutter tracks that walk the perimeter of the home, lying flush, defining interior from exterior.

Suspended in pitched pockets, or recessed into the warm oiled timber, the sleek and minimal fittings exist with the highest possible regard for function and streamline integration with the architecture.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from ECC Architectural