The Courtyard

Website

The Courtyard is an alteration to the same timeless Marshall Cook designed home: the courtyard space was covered and partially enclosed to make it usable all year round.

The cedar structure complements the original design and the translucent roof allows light in.  Bespoke vertical cedar louvres give further flexibility to the space depending on the weather.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Studio A

Done tagging
Full screen

The Courtyard

The Courtyard is an alteration to the same timeless Marshall Cook designed home: the courtyard space was covered and partially enclosed to make it usable all year round.

The cedar structure complements the original design and the translucent roof allows light in.  Bespoke vertical cedar louvres give further flexibility to the space depending on the weather.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Studio A

Done tagging
Full screen

The Courtyard

The Courtyard is an alteration to the same timeless Marshall Cook designed home: the courtyard space was covered and partially enclosed to make it usable all year round.

The cedar structure complements the original design and the translucent roof allows light in.  Bespoke vertical cedar louvres give further flexibility to the space depending on the weather.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen