Waiheke Beach House - Studio John Irving Architects | ArchiPro

Waiheke Beach House

This beachhouse located on a popular waiheke island beachfront site, plays a balancing act between private and public space.

Two offset gabled forms that follow the slope of the hill, linked by a sheltered private courtyard.  The materiality was chosen to reflect a weathered aesthetic and demonstrates a desire to be low key. 

“John and his team are a pleasure to work with and very talented, we have no hesitation in recommending them ... always a responsive and a very thoughtful adviser, John has always had our best interests at heart." 

- Marcus Gerbich and Amelia Pais  

Photographer:  Simon Wilson, Sarah Grace

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project