Atlas Apartments

Website

Architect: Ignite
Builder: Brent Gauldie
Photographer: Jay Drew

A client who lived in Sydney and uses his apartment, together with his teenage sons, on weekends, commissioned me to update the property. This apartment hadn’t been touched since construction, so the scope was vast and exciting. We addressed the hard flooring and carpet, window treatments, and the colour palette. Warm, soft grey tones offset the furniture and created a cohesive feel; bathrooms were tiled and transformed with new fixtures and fittings. Storage was an issue, so we opted for recessed cabinetry to provide extra space. The kitchen was updated with engineered stone benchtops and splashback, new cabinetry and strategic lighting.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Kathrine McDonald Design

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Atlas Apartments

Architect: Ignite
Builder: Brent Gauldie
Photographer: Jay Drew

A client who lived in Sydney and uses his apartment, together with his teenage sons, on weekends, commissioned me to update the property. This apartment hadn’t been touched since construction, so the scope was vast and exciting. We addressed the hard flooring and carpet, window treatments, and the colour palette. Warm, soft grey tones offset the furniture and created a cohesive feel; bathrooms were tiled and transformed with new fixtures and fittings. Storage was an issue, so we opted for recessed cabinetry to provide extra space. The kitchen was updated with engineered stone benchtops and splashback, new cabinetry and strategic lighting.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Kathrine McDonald Design

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Atlas Apartments

Architect: Ignite
Builder: Brent Gauldie
Photographer: Jay Drew

A client who lived in Sydney and uses his apartment, together with his teenage sons, on weekends, commissioned me to update the property. This apartment hadn’t been touched since construction, so the scope was vast and exciting. We addressed the hard flooring and carpet, window treatments, and the colour palette. Warm, soft grey tones offset the furniture and created a cohesive feel; bathrooms were tiled and transformed with new fixtures and fittings. Storage was an issue, so we opted for recessed cabinetry to provide extra space. The kitchen was updated with engineered stone benchtops and splashback, new cabinetry and strategic lighting.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging
Full screen