Bronte Aged Care

Website

St Vincents Village - The entrance courtyard and cafe area feature a curved deck made from QwickBuild and ResortDeck.

LOCATION: Sydney, Australia

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Natural ground
  • Size: 85m²
  • Architect: Boffa Robertson
  • Construction: ADCO Constructions
  • Completion: 2015

Project challenges:
The deck needed to be semi-circular to conserve an existing heritage tree.

The solution:
We prefabricated curved QwickBuild frames and designed footings to avoid damaging the tree roots. ResortDeck was installed to lay flush with the adjoining concrete for a no-trip and easy care maintenance solution. Part of a $30million project.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outdure

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Bronte Aged Care

St Vincents Village - The entrance courtyard and cafe area feature a curved deck made from QwickBuild and ResortDeck.

LOCATION: Sydney, Australia

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Natural ground
  • Size: 85m²
  • Architect: Boffa Robertson
  • Construction: ADCO Constructions
  • Completion: 2015

Project challenges:
The deck needed to be semi-circular to conserve an existing heritage tree.

The solution:
We prefabricated curved QwickBuild frames and designed footings to avoid damaging the tree roots. ResortDeck was installed to lay flush with the adjoining concrete for a no-trip and easy care maintenance solution. Part of a $30million project.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outdure

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Bronte Aged Care

St Vincents Village - The entrance courtyard and cafe area feature a curved deck made from QwickBuild and ResortDeck.

LOCATION: Sydney, Australia

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Natural ground
  • Size: 85m²
  • Architect: Boffa Robertson
  • Construction: ADCO Constructions
  • Completion: 2015

Project challenges:
The deck needed to be semi-circular to conserve an existing heritage tree.

The solution:
We prefabricated curved QwickBuild frames and designed footings to avoid damaging the tree roots. ResortDeck was installed to lay flush with the adjoining concrete for a no-trip and easy care maintenance solution. Part of a $30million project.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen