Carters House - Eterno Design | ArchiPro

Carters House

The client wished to create a warm and welcoming, architecturally styled home for a busy family of six that captured a sense of Scandinavian style and enhanced the stunning indoor-outdoor flow of the living areas. The client’s aspiration for the kitchen, which was a part of this substantial house renovation, was to be beautiful, practical and to serve as an inviting gathering place for family and friends.

The overarching aim in the design detail for this kitchen was to minimise the complexity and busyness of the space while creating a stunning, simple canvas for the owner to add their own personality. The existing ceilings and walls were architecturally re-designed and re-structured to create clean line, a functional, flowing space and to enhance the interplay of natural light with the new forms. A bespoke dining table was designed to be nestled into the bench top island, that can also be pulled out to stand alone for entertaining. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Photo Credit: Sarah Rowlands
Photo Credit: Sarah Rowlands
Photo Credit: Sarah Rowlands
Photo Credit: Sarah Rowlands
Photo Credit: Sarah Rowlands
Photo Credit: Sarah Rowlands

Professionals used on this project