Commercial Office Refit

Website

The client’s brief to the architect and project manager was to design and refit a currently unusable wraparound balcony space into an outdoor area the company staff can enjoy and have social gatherings. The three balconies with a total area of 500m2 were repurposed from unsightly machinery and services to a clean open space using a combination of all three of Outdure’s surfaces.

LOCATION: Haymarket

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Waterproof membrane
  • Size: 500m2
  • Architect: Map Architecture
  • Construction: #1 Decks

Project challenges: 
To work around hidden pre-existing skylights and to protect the existing waterproofing was protected.

The solution: 
To ensure the membrane wasnt compromised the floating QwickBuild frame system on adjustable pedestals provided the frame solution. The variety in the aluminium profiles allowed for a flush solution of external surface materials and the internal floors.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outdure

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Commercial Office Refit

The client’s brief to the architect and project manager was to design and refit a currently unusable wraparound balcony space into an outdoor area the company staff can enjoy and have social gatherings. The three balconies with a total area of 500m2 were repurposed from unsightly machinery and services to a clean open space using a combination of all three of Outdure’s surfaces.

LOCATION: Haymarket

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Waterproof membrane
  • Size: 500m2
  • Architect: Map Architecture
  • Construction: #1 Decks

Project challenges: 
To work around hidden pre-existing skylights and to protect the existing waterproofing was protected.

The solution: 
To ensure the membrane wasnt compromised the floating QwickBuild frame system on adjustable pedestals provided the frame solution. The variety in the aluminium profiles allowed for a flush solution of external surface materials and the internal floors.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outdure

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Commercial Office Refit

The client’s brief to the architect and project manager was to design and refit a currently unusable wraparound balcony space into an outdoor area the company staff can enjoy and have social gatherings. The three balconies with a total area of 500m2 were repurposed from unsightly machinery and services to a clean open space using a combination of all three of Outdure’s surfaces.

LOCATION: Haymarket

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Waterproof membrane
  • Size: 500m2
  • Architect: Map Architecture
  • Construction: #1 Decks

Project challenges: 
To work around hidden pre-existing skylights and to protect the existing waterproofing was protected.

The solution: 
To ensure the membrane wasnt compromised the floating QwickBuild frame system on adjustable pedestals provided the frame solution. The variety in the aluminium profiles allowed for a flush solution of external surface materials and the internal floors.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen