Family Space

Website

Designed by Don Nelson to take advantage of the rural views and the sun, this family home has also been designed to cater to the needs of the whole family. It incorporates a parents’ retreat, a children’s wing with a central children’s lounge area, and self-contained guest quarters. All rooms on the ground floor have doors opening to a landscaped outdoor pool area.

On the top floor, the master bedroom opens to an intimate balcony. Special features of the open-plan living area include square columns that help define the different spaces, a high ceiling, and polished concrete floors. An open-plan layout provides a seamless flow between living areas..

Bifold doors and decorative wrought-iron gates open to an attractive pool-side entertainment pavilion, with a tennis court beyond.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Don Nelson Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Family Space

Designed by Don Nelson to take advantage of the rural views and the sun, this family home has also been designed to cater to the needs of the whole family. It incorporates a parents’ retreat, a children’s wing with a central children’s lounge area, and self-contained guest quarters. All rooms on the ground floor have doors opening to a landscaped outdoor pool area.

On the top floor, the master bedroom opens to an intimate balcony. Special features of the open-plan living area include square columns that help define the different spaces, a high ceiling, and polished concrete floors. An open-plan layout provides a seamless flow between living areas..

Bifold doors and decorative wrought-iron gates open to an attractive pool-side entertainment pavilion, with a tennis court beyond.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Don Nelson Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Family Space

Designed by Don Nelson to take advantage of the rural views and the sun, this family home has also been designed to cater to the needs of the whole family. It incorporates a parents’ retreat, a children’s wing with a central children’s lounge area, and self-contained guest quarters. All rooms on the ground floor have doors opening to a landscaped outdoor pool area.

On the top floor, the master bedroom opens to an intimate balcony. Special features of the open-plan living area include square columns that help define the different spaces, a high ceiling, and polished concrete floors. An open-plan layout provides a seamless flow between living areas..

Bifold doors and decorative wrought-iron gates open to an attractive pool-side entertainment pavilion, with a tennis court beyond.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen