House on Cashmere Hill

Website

Totem Studio Architects worked closely with our clients, to determine the brief for the ‘House on Cashmere Hill.’ Our brief was to create a grand entrance and showcase the view over the hills. The alterations consisted of a new room over the existing garage, and a new oak stair through the centre of the living space, to connect the First Floor, Ground Floor and Outdoor Living spaces.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Totem Studio

Done tagging
Full screen

House on Cashmere Hill

Totem Studio Architects worked closely with our clients, to determine the brief for the ‘House on Cashmere Hill.’ Our brief was to create a grand entrance and showcase the view over the hills. The alterations consisted of a new room over the existing garage, and a new oak stair through the centre of the living space, to connect the First Floor, Ground Floor and Outdoor Living spaces.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Totem Studio

Done tagging
Full screen

House on Cashmere Hill

Totem Studio Architects worked closely with our clients, to determine the brief for the ‘House on Cashmere Hill.’ Our brief was to create a grand entrance and showcase the view over the hills. The alterations consisted of a new room over the existing garage, and a new oak stair through the centre of the living space, to connect the First Floor, Ground Floor and Outdoor Living spaces.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen