Mariri Road

Website

The initial brief from the owners of this modest, yet well maintained, bungalow in Onehunga was to provide them with a master suite, an open plan kitchen, family area and a connected outdoor entertainment area. They were up for a modern addition to sit juxtaposed with the traditional bungalow.

DX3’s design solution made use of the central hallway of the bungalow as a central axis to transition down to an open plan living area and create a double height volume to give a generous sense of space and contain a new stairway to the first floor master suite.

Our clients loved this contemporary architectural solution and engaged us to design the key interior elements to complement the overall design. They were wrapped with the result

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from DX3

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Mariri Road

The initial brief from the owners of this modest, yet well maintained, bungalow in Onehunga was to provide them with a master suite, an open plan kitchen, family area and a connected outdoor entertainment area. They were up for a modern addition to sit juxtaposed with the traditional bungalow.

DX3’s design solution made use of the central hallway of the bungalow as a central axis to transition down to an open plan living area and create a double height volume to give a generous sense of space and contain a new stairway to the first floor master suite.

Our clients loved this contemporary architectural solution and engaged us to design the key interior elements to complement the overall design. They were wrapped with the result

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from DX3

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Mariri Road

The initial brief from the owners of this modest, yet well maintained, bungalow in Onehunga was to provide them with a master suite, an open plan kitchen, family area and a connected outdoor entertainment area. They were up for a modern addition to sit juxtaposed with the traditional bungalow.

DX3’s design solution made use of the central hallway of the bungalow as a central axis to transition down to an open plan living area and create a double height volume to give a generous sense of space and contain a new stairway to the first floor master suite.

Our clients loved this contemporary architectural solution and engaged us to design the key interior elements to complement the overall design. They were wrapped with the result

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen