Moncks Bay Lane - Objects | ArchiPro

Moncks Bay Lane

This five-bedroom family house derives its strong form from the adaption to site and the new planning constraints that now govern these coastal areas. Planning articulates around a central entrance courtyard garden with split multi-levels separating living & sleeping areas. Double height spaces in the living & sunrooms share these light-filled spaces vertically through the house. Materially a combination of bricks, dark stained Cedar, Oak Timbers & bronze tones punctuate the architectural form and consistent use of these materials blurs the delineation of spaces from the inside out. Raised garden boxes & green roofs provide scale and connection.

Photography by Sarah Rowlands Photography.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project