Newcastle University

Website

Retail precinct - The repurposing of a university building and its courtyard to provide an open and collaborative learning environment for students. The refit included a casual outdoor eating and leisure area.

LOCATION: Newcastle, Australia

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Existing pavers/slab
  • Size: 275m²
  • Architect: Space Design Architecture
  • Construction: Collaborative Constructions
  • Completion: 2017

Project challenges:
Ensuring the desired layout could be achieved with no major alteration to the existing multi-level substrate.

The solution:
QwickBuild was specified for its capability for a low finished height from the substrate and a flush finish with the interior floor. Its ability to integrate multiple surface finishes was also a plus.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outdure

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Newcastle University

Retail precinct - The repurposing of a university building and its courtyard to provide an open and collaborative learning environment for students. The refit included a casual outdoor eating and leisure area.

LOCATION: Newcastle, Australia

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Existing pavers/slab
  • Size: 275m²
  • Architect: Space Design Architecture
  • Construction: Collaborative Constructions
  • Completion: 2017

Project challenges:
Ensuring the desired layout could be achieved with no major alteration to the existing multi-level substrate.

The solution:
QwickBuild was specified for its capability for a low finished height from the substrate and a flush finish with the interior floor. Its ability to integrate multiple surface finishes was also a plus.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Outdure

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Newcastle University

Retail precinct - The repurposing of a university building and its courtyard to provide an open and collaborative learning environment for students. The refit included a casual outdoor eating and leisure area.

LOCATION: Newcastle, Australia

PROJECT INFORMATION:

  • Installed over: Existing pavers/slab
  • Size: 275m²
  • Architect: Space Design Architecture
  • Construction: Collaborative Constructions
  • Completion: 2017

Project challenges:
Ensuring the desired layout could be achieved with no major alteration to the existing multi-level substrate.

The solution:
QwickBuild was specified for its capability for a low finished height from the substrate and a flush finish with the interior floor. Its ability to integrate multiple surface finishes was also a plus.

OUTDURE PRODUCTS FEATURED:

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen