OneStaff Apartments

Website

Our vision for this project was to design an interior architecture built on a sense of restraint and timelessness. By bringing these values to the fore, we were able to create a finished product that showcases a focus on endurance of architecture rather than novelty.

Wooden finishes accentuate the enduring simplicity of the design, providing a warm and organic atmosphere. The natural materials also act as a unifying motif across the apartments, contributing to a distinct sense of style throughout.

Overall, the layout was designed to maximise natural light, keeping a direct visual connection with the cityscape and urban surrounds. The way the sunlight occupies the space allows each room to feel in tune with its natural surroundings, visually evolving over the course of the day.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Walker Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

OneStaff Apartments

Our vision for this project was to design an interior architecture built on a sense of restraint and timelessness. By bringing these values to the fore, we were able to create a finished product that showcases a focus on endurance of architecture rather than novelty.

Wooden finishes accentuate the enduring simplicity of the design, providing a warm and organic atmosphere. The natural materials also act as a unifying motif across the apartments, contributing to a distinct sense of style throughout.

Overall, the layout was designed to maximise natural light, keeping a direct visual connection with the cityscape and urban surrounds. The way the sunlight occupies the space allows each room to feel in tune with its natural surroundings, visually evolving over the course of the day.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Walker Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

OneStaff Apartments

Our vision for this project was to design an interior architecture built on a sense of restraint and timelessness. By bringing these values to the fore, we were able to create a finished product that showcases a focus on endurance of architecture rather than novelty.

Wooden finishes accentuate the enduring simplicity of the design, providing a warm and organic atmosphere. The natural materials also act as a unifying motif across the apartments, contributing to a distinct sense of style throughout.

Overall, the layout was designed to maximise natural light, keeping a direct visual connection with the cityscape and urban surrounds. The way the sunlight occupies the space allows each room to feel in tune with its natural surroundings, visually evolving over the course of the day.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen