Opus Westhaven Refurbishment

Website

At the end of a 10 year lease the client decided to refurbish rather than relocate from their existing single level 4500m2 office. It was key to the client that the staff be involved in the redesign process to address specific workspace needs. The workspace needed to be functional throughout the refit and existing furniture used. Create an environment that encourages social interaction, technology and efficiencies to deliver optimal performance, creative outcomes and improved culture. Encourage interaction between teams through the removal of boundaries, physical and perceived.  Allow team flexibility, promote interaction and communication through an interactive core.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from WSP Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Opus Westhaven Refurbishment

At the end of a 10 year lease the client decided to refurbish rather than relocate from their existing single level 4500m2 office. It was key to the client that the staff be involved in the redesign process to address specific workspace needs. The workspace needed to be functional throughout the refit and existing furniture used. Create an environment that encourages social interaction, technology and efficiencies to deliver optimal performance, creative outcomes and improved culture. Encourage interaction between teams through the removal of boundaries, physical and perceived.  Allow team flexibility, promote interaction and communication through an interactive core.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from WSP Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Opus Westhaven Refurbishment

At the end of a 10 year lease the client decided to refurbish rather than relocate from their existing single level 4500m2 office. It was key to the client that the staff be involved in the redesign process to address specific workspace needs. The workspace needed to be functional throughout the refit and existing furniture used. Create an environment that encourages social interaction, technology and efficiencies to deliver optimal performance, creative outcomes and improved culture. Encourage interaction between teams through the removal of boundaries, physical and perceived.  Allow team flexibility, promote interaction and communication through an interactive core.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen