Re:Vision

Website

Re:Vision challenged Focusplan to fashion a working environment, customized for their specific individual needs.

A prerequisite for Dr. Trevor Gray, Re:Vision’s managing director, was three levels of enjoyable experience for their customer focused entity.

Focusplan responded, applying a holistic approach to combine the needs of the public with Re:Vision’s exigency for a state of the art Eye clinic and medical needs. 

Aesthetically pleasing open plan spaces with floor to ceiling exteriors views, impact positive vibes. The modern contours and timeless wall features connect with creative flow and are defined with luxurious finishes.

https://www.revision.nz/

Size: 750 sqm  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Focusplan

Done tagging
Full screen

Re:Vision

Re:Vision challenged Focusplan to fashion a working environment, customized for their specific individual needs.

A prerequisite for Dr. Trevor Gray, Re:Vision’s managing director, was three levels of enjoyable experience for their customer focused entity.

Focusplan responded, applying a holistic approach to combine the needs of the public with Re:Vision’s exigency for a state of the art Eye clinic and medical needs. 

Aesthetically pleasing open plan spaces with floor to ceiling exteriors views, impact positive vibes. The modern contours and timeless wall features connect with creative flow and are defined with luxurious finishes.

https://www.revision.nz/

Size: 750 sqm  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Focusplan

Done tagging
Full screen

Re:Vision

Re:Vision challenged Focusplan to fashion a working environment, customized for their specific individual needs.

A prerequisite for Dr. Trevor Gray, Re:Vision’s managing director, was three levels of enjoyable experience for their customer focused entity.

Focusplan responded, applying a holistic approach to combine the needs of the public with Re:Vision’s exigency for a state of the art Eye clinic and medical needs. 

Aesthetically pleasing open plan spaces with floor to ceiling exteriors views, impact positive vibes. The modern contours and timeless wall features connect with creative flow and are defined with luxurious finishes.

https://www.revision.nz/

Size: 750 sqm  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen