Christchurch Residence

Website

The contemporary clean lined courtyard features a polished concrete bench and builtin bbq with Kwila cupboards, racks and splash back.  The feature wall uses horizontal kwila slats and large upright pots with Chinese fountain bamboo. The lighting on this project is a real feature and transforms the space at night.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from DWG Landscape Architecture

Done tagging
Full screen

Christchurch Residence

The contemporary clean lined courtyard features a polished concrete bench and builtin bbq with Kwila cupboards, racks and splash back.  The feature wall uses horizontal kwila slats and large upright pots with Chinese fountain bamboo. The lighting on this project is a real feature and transforms the space at night.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from DWG Landscape Architecture

Done tagging
Full screen

Christchurch Residence

The contemporary clean lined courtyard features a polished concrete bench and builtin bbq with Kwila cupboards, racks and splash back.  The feature wall uses horizontal kwila slats and large upright pots with Chinese fountain bamboo. The lighting on this project is a real feature and transforms the space at night.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen