Grannys Bay Residence - Creative Arch | ArchiPro

Grannys Bay Residence

Website

Located on the coastal Manukau Harbour of Auckland, this home is positioned on a large site facing the sea to the south and sloping steeply down to harbour reserve and water edge. The project extensively refurbishes, alters and adds to an existing house, an outmoded 1970’s bungalow.

The approach to the home directs focus to horizontal ribbed zinc clad box mimicking the grey moody hues and rippling waves of the Manukau Harbour. Living spaces are purposefully directed to the view south with a series of decks, layered as platforms down the site.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Creative Arch

Done tagging
Full screen
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Grannys Bay Residence

Located on the coastal Manukau Harbour of Auckland, this home is positioned on a large site facing the sea to the south and sloping steeply down to harbour reserve and water edge. The project extensively refurbishes, alters and adds to an existing house, an outmoded 1970’s bungalow.

The approach to the home directs focus to horizontal ribbed zinc clad box mimicking the grey moody hues and rippling waves of the Manukau Harbour. Living spaces are purposefully directed to the view south with a series of decks, layered as platforms down the site.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Creative Arch

Done tagging
Full screen
All
Projects
Products
Professionals
Articles

Grannys Bay Residence

Located on the coastal Manukau Harbour of Auckland, this home is positioned on a large site facing the sea to the south and sloping steeply down to harbour reserve and water edge. The project extensively refurbishes, alters and adds to an existing house, an outmoded 1970’s bungalow.

The approach to the home directs focus to horizontal ribbed zinc clad box mimicking the grey moody hues and rippling waves of the Manukau Harbour. Living spaces are purposefully directed to the view south with a series of decks, layered as platforms down the site.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen