Grey Lynn Villa

Website

This two stage renovation included opening up the back of the villa for a large new living areas, and renovating the front of the house for a garage and more formal landscaping to the street. The villa needed some TLC, so bedrooms and other existing villa spaces were refurbished using traditional villa details. A pavilion style extension was added to the rear of the villa, to house a new kitchen, dining and living area, media room and study. A large deck flows out from the living areas and connects the house with a generous, private outdoor play area. A separate laundry/scullery and new bathroom were inserted into the villa where it meets the addition, and an ensuite/walk-in wardrobe was added to the master bedroom.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Four Walls Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Grey Lynn Villa

This two stage renovation included opening up the back of the villa for a large new living areas, and renovating the front of the house for a garage and more formal landscaping to the street. The villa needed some TLC, so bedrooms and other existing villa spaces were refurbished using traditional villa details. A pavilion style extension was added to the rear of the villa, to house a new kitchen, dining and living area, media room and study. A large deck flows out from the living areas and connects the house with a generous, private outdoor play area. A separate laundry/scullery and new bathroom were inserted into the villa where it meets the addition, and an ensuite/walk-in wardrobe was added to the master bedroom.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Four Walls Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Grey Lynn Villa

This two stage renovation included opening up the back of the villa for a large new living areas, and renovating the front of the house for a garage and more formal landscaping to the street. The villa needed some TLC, so bedrooms and other existing villa spaces were refurbished using traditional villa details. A pavilion style extension was added to the rear of the villa, to house a new kitchen, dining and living area, media room and study. A large deck flows out from the living areas and connects the house with a generous, private outdoor play area. A separate laundry/scullery and new bathroom were inserted into the villa where it meets the addition, and an ensuite/walk-in wardrobe was added to the master bedroom.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Done tagging
Full screen