Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Show more categories!
Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Show more categories!
Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Show more categories!
Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Show more categories!
Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Show more categories!
Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Show more categories!
Done tagging

Harris Tate Lawyers

Website

Wingate+Farquhar replanned and extended the offices of this well-known Tauranga legal practice. Work included a new glazed entrance and reception area sitting between the existing building and a new meeting suite which has been designed at a scale appropriate to the surrounding residential area. The partners of Harris Tate requested a healthy working environment that should reflect current working practices and the evolving culture of their business.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
PlusCreated with Sketch.
Contact details
PlusCreated with Sketch.

Also from Wingate Architects

Done tagging
Full screen