Herne Bay Townhouse - Four Walls Architecture | ArchiPro

Herne Bay Townhouse

A tired 80's townhouse got an extensive make-over with some clean lines, classic materials, and well proportioned spaces.

The living areas and kitchen were closed in and compartmentalised, so we opened them up and placed them on the west side of the house, using a double height space to add a mezzanine study. Timber and stone add texture and warmth, while selected fabrics inject colour and spark. Bathrooms were made clean and minimal, with natural timber accents for warmth and texture.

A dark staircase was opened up with timber open treads, a glass balustrade, and a sky light that filters light through 3 levels.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Four Walls Architecture