Kati Kati Bathroom - Celia Visser Design | ArchiPro

Kati Kati Bathroom

Designed in close collaboration with the owner – herself, an interior decorator – the immediate standout feature of this luxurious ensuite is the backdrop of sea views in an unspoilt rural setting.

As privacy was not a concern, the key element in its design was to place the sculptural bathtub centre stage of the window to enhance the owners' bathing experience.

The wallhung, twin vessel vanity was kept contemporary in style and has plenty of storage. Tiles of the same size, but different tones, were placed in a random geometric pattern to intensify the bath as the hero. Subtle in-floor lighting adds to the night time ambience.

The harmony of being at one with nature makes this memorable bathroom one of Celia's favourites.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Designed in close collaboration with the owner – herself, an interior decorator – the immediate standout feature of this luxurious ensuite is the backdrop of sea views in an unspoilt rural setting.

As privacy was not a concern, the key element in its design was to place the sculptural bathtub centre stage of the window to enhance the owners' bathing experience.

The wallhung, twin vessel vanity was kept contemporary in style and has plenty of storage. Tiles of the same size, but different tones, were placed in a random geometric pattern to intensify the bath as the hero. Subtle in-floor lighting adds to the night time ambience.

The harmony of being at one with nature makes this memorable bathroom one of Celia's favourites.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Designed in close collaboration with the owner – herself, an interior decorator – the immediate standout feature of this luxurious ensuite is the backdrop of sea views in an unspoilt rural setting.

As privacy was not a concern, the key element in its design was to place the sculptural bathtub centre stage of the window to enhance the owners' bathing experience.

The wallhung, twin vessel vanity was kept contemporary in style and has plenty of storage. Tiles of the same size, but different tones, were placed in a random geometric pattern to intensify the bath as the hero. Subtle in-floor lighting adds to the night time ambience.

The harmony of being at one with nature makes this memorable bathroom one of Celia's favourites.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project