KCore

Website

The fantastic team at KCore Pilates entrusted us to design the fit out of their second reformer pilates studio, in the B Hive building at Smales Farm on Auckland’s North Shore.

The brief called for a highly functional space with a high end feel, where class goers could work-out and feel connected to the exterior, without being on display.

We responded with a black, white, & brass aesthetic, with tactile and textured surfaces and materials, spatially composed around delineated forms, circulation routes, and visual sight lines.

 

A space for a hard work-out on the body, while going easy on the senses.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Mark Frazerhurst Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

KCore

The fantastic team at KCore Pilates entrusted us to design the fit out of their second reformer pilates studio, in the B Hive building at Smales Farm on Auckland’s North Shore.

The brief called for a highly functional space with a high end feel, where class goers could work-out and feel connected to the exterior, without being on display.

We responded with a black, white, & brass aesthetic, with tactile and textured surfaces and materials, spatially composed around delineated forms, circulation routes, and visual sight lines.

 

A space for a hard work-out on the body, while going easy on the senses.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Mark Frazerhurst Architects

Show more categories!
Done tagging
Full screen

KCore

The fantastic team at KCore Pilates entrusted us to design the fit out of their second reformer pilates studio, in the B Hive building at Smales Farm on Auckland’s North Shore.

The brief called for a highly functional space with a high end feel, where class goers could work-out and feel connected to the exterior, without being on display.

We responded with a black, white, & brass aesthetic, with tactile and textured surfaces and materials, spatially composed around delineated forms, circulation routes, and visual sight lines.

 

A space for a hard work-out on the body, while going easy on the senses.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen