Avondale Home

Website

Client Design   

An old statehouse that needed to be gutted and rearranged. We opened up the floor plan to connect the kitchen and living to the sun-filled North West facing the backyard. The rearrangement of the floor plan working within the existing footprint was simple and tasteful.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Intact Construction

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Avondale Home

Client Design   

An old statehouse that needed to be gutted and rearranged. We opened up the floor plan to connect the kitchen and living to the sun-filled North West facing the backyard. The rearrangement of the floor plan working within the existing footprint was simple and tasteful.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Intact Construction

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Avondale Home

Client Design   

An old statehouse that needed to be gutted and rearranged. We opened up the floor plan to connect the kitchen and living to the sun-filled North West facing the backyard. The rearrangement of the floor plan working within the existing footprint was simple and tasteful.  

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen