Ponsonby Whare - Leuschke Group Architects | ArchiPro

Ponsonby Whare

At the end of a long dark corridor, a steel post supports a gabled roof. Tall and steep, the roof connects to the existing house, creating a new sequence of spaces, lofty and oriented towards a sunny courtyard.   

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Ponsonby Whare

At the end of a long dark corridor, a steel post supports a gabled roof. Tall and steep, the roof connects to the existing house, creating a new sequence of spaces, lofty and oriented towards a sunny courtyard.   

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Ponsonby Whare

At the end of a long dark corridor, a steel post supports a gabled roof. Tall and steep, the roof connects to the existing house, creating a new sequence of spaces, lofty and oriented towards a sunny courtyard.   

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project