Ray Mayne Hose & Fittings

Website

New commercial headquarters for an industry-leading Irrigation Company located in the new Ashburton Business Park this 3,050m² development is comprised of a large storage warehouse and workshop. With the use of steltech portal frames, the facility was able to have a clear span of 40m. To soften the large warehouse the design solution was to create a two-story office block towards the street. With the use of varied construction materials, this creates a contemporary look for the offices. Precast textured concrete panels and standing seam wall cladding creating strong vertical elements that give this office a real presence on the site. Large glass facade elements let in generous amounts of light and provide extensive views of mountains beyond.    

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Chilton + Mayne Architecture

Done tagging
Full screen

Ray Mayne Hose & Fittings

New commercial headquarters for an industry-leading Irrigation Company located in the new Ashburton Business Park this 3,050m² development is comprised of a large storage warehouse and workshop. With the use of steltech portal frames, the facility was able to have a clear span of 40m. To soften the large warehouse the design solution was to create a two-story office block towards the street. With the use of varied construction materials, this creates a contemporary look for the offices. Precast textured concrete panels and standing seam wall cladding creating strong vertical elements that give this office a real presence on the site. Large glass facade elements let in generous amounts of light and provide extensive views of mountains beyond.    

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Chilton + Mayne Architecture

Done tagging
Full screen

Ray Mayne Hose & Fittings

New commercial headquarters for an industry-leading Irrigation Company located in the new Ashburton Business Park this 3,050m² development is comprised of a large storage warehouse and workshop. With the use of steltech portal frames, the facility was able to have a clear span of 40m. To soften the large warehouse the design solution was to create a two-story office block towards the street. With the use of varied construction materials, this creates a contemporary look for the offices. Precast textured concrete panels and standing seam wall cladding creating strong vertical elements that give this office a real presence on the site. Large glass facade elements let in generous amounts of light and provide extensive views of mountains beyond.    

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen