Remuera Villa - Jagas | ArchiPro

Remuera Villa

This stylish character villa in Remuera was a project beautifully designed by Luitjen Landscaping. This remarkable property sits at the back of a steep sloping lot, facing to the west, allowing for plenty of sunny moments on a bright day. 

 

The path leads you down the slope that was created with our New Zealand made Jagas concrete pavers. Arriving at the back of this garden you will be welcomed by a pool and entertainment area with the blue of the pool and the vibrant greenery complementing our Limestone honed pavers. From the deck and elevated walkway, all the unique areas of this garden can be enjoyed all year round.

 

“We had great delight during our extensive landscaping project to select pavers from the Jagas range. The decision wasn’t an easy one with plenty to choose from but we got there in the end. We are very happy with the end result and absolutley love our outdoor spaces”

– Scott Macbeth, homeowner 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details
Jagas brand video featuring Remuera villa

Products in this project

Professionals used on this project

Also from Jagas