Sims - Wingate Architects | ArchiPro

Sims

Designed to house over 6,000m2 of warehouse, showrooms and office space the development successfully achieves the challenging functional requirements of a large storage and distribution building, as well as creating a vibrant and enjoyable open office space. The building was designed as two separate forms connected by a large light filled atrium that clearly denotes the entrance, acts as a central spine linking the two functionally different spaces together. The open plan office benefits from full height glazing to three elevations which creates a light airy atmosphere. The northern elevation is articulated with vertical sun blades which control the mid-day shading, enhancing the main street view. The building achieves a prominent and unique identity within Tauranga which fulfils the client’s diverse needs.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Designed to house over 6,000m2 of warehouse, showrooms and office space the development successfully achieves the challenging functional requirements of a large storage and distribution building, as well as creating a vibrant and enjoyable open office space. The building was designed as two separate forms connected by a large light filled atrium that clearly denotes the entrance, acts as a central spine linking the two functionally different spaces together. The open plan office benefits from full height glazing to three elevations which creates a light airy atmosphere. The northern elevation is articulated with vertical sun blades which control the mid-day shading, enhancing the main street view. The building achieves a prominent and unique identity within Tauranga which fulfils the client’s diverse needs.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Designed to house over 6,000m2 of warehouse, showrooms and office space the development successfully achieves the challenging functional requirements of a large storage and distribution building, as well as creating a vibrant and enjoyable open office space. The building was designed as two separate forms connected by a large light filled atrium that clearly denotes the entrance, acts as a central spine linking the two functionally different spaces together. The open plan office benefits from full height glazing to three elevations which creates a light airy atmosphere. The northern elevation is articulated with vertical sun blades which control the mid-day shading, enhancing the main street view. The building achieves a prominent and unique identity within Tauranga which fulfils the client’s diverse needs.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Products in this project

Professionals used on this project