St Patrick's College Silverstream Sports Hub

Website

St Patrick's College, Silverstream Multipurpose Sports Hub is both a school and community facility designed and built to allow for the direct future connection to an expansive aquatic center, athletics track, and sports field.  The Multipurpose Sports Hub is a modern take on the Schools's traditional campus aesthetic and materiality with each façade reflecting the specific relationship to its orientation and surroundings.  The light-filled internal layout also allows for visual security yet full connectivity from all secondary spaces into the central gymnasium area.    

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from DLA Architects

Done tagging
Full screen

St Patrick's College Silverstream Sports Hub

St Patrick's College, Silverstream Multipurpose Sports Hub is both a school and community facility designed and built to allow for the direct future connection to an expansive aquatic center, athletics track, and sports field.  The Multipurpose Sports Hub is a modern take on the Schools's traditional campus aesthetic and materiality with each façade reflecting the specific relationship to its orientation and surroundings.  The light-filled internal layout also allows for visual security yet full connectivity from all secondary spaces into the central gymnasium area.    

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from DLA Architects

Done tagging
Full screen

St Patrick's College Silverstream Sports Hub

St Patrick's College, Silverstream Multipurpose Sports Hub is both a school and community facility designed and built to allow for the direct future connection to an expansive aquatic center, athletics track, and sports field.  The Multipurpose Sports Hub is a modern take on the Schools's traditional campus aesthetic and materiality with each façade reflecting the specific relationship to its orientation and surroundings.  The light-filled internal layout also allows for visual security yet full connectivity from all secondary spaces into the central gymnasium area.    

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen