Tan Sri House

Website

The brief called for a new house on a challenging, steep site overlooking Kuala Lumpur, Malaysia. The five bedroom house was conceived as a reinterpretation of a traditional Chinese courtyard house.

It was designed around a large external courtyard while allowing for complete external connection and dramatic views over Kuala Lumpur.

From the point of entry the house offers a range of spatial experiences, transitioning from a generous entrance to an external and sheltered courtyard.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Monk Mackenzie

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Tan Sri House

The brief called for a new house on a challenging, steep site overlooking Kuala Lumpur, Malaysia. The five bedroom house was conceived as a reinterpretation of a traditional Chinese courtyard house.

It was designed around a large external courtyard while allowing for complete external connection and dramatic views over Kuala Lumpur.

From the point of entry the house offers a range of spatial experiences, transitioning from a generous entrance to an external and sheltered courtyard.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Monk Mackenzie

Show more categories!
Done tagging
Full screen

Tan Sri House

The brief called for a new house on a challenging, steep site overlooking Kuala Lumpur, Malaysia. The five bedroom house was conceived as a reinterpretation of a traditional Chinese courtyard house.

It was designed around a large external courtyard while allowing for complete external connection and dramatic views over Kuala Lumpur.

From the point of entry the house offers a range of spatial experiences, transitioning from a generous entrance to an external and sheltered courtyard.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen