Tara Crest House - Wingate Architects | ArchiPro

Tara Crest House

Our clients required a family home that they could live in without it feeling too big, and accommodate regular visits from their children and family.

Three pavilions are joined together with a linking corridor. The house is anchored by a long Insitu concrete wall that houses the lounge storage, the fireplace to the living area, and supports sheltered seating to the outside area all within the third pavilion. The Tara Crest House faces North towards the Brynderwyn Hills, on a peaceful rural setting.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Our clients required a family home that they could live in without it feeling too big, and accommodate regular visits from their children and family.

Three pavilions are joined together with a linking corridor. The house is anchored by a long Insitu concrete wall that houses the lounge storage, the fireplace to the living area, and supports sheltered seating to the outside area all within the third pavilion. The Tara Crest House faces North towards the Brynderwyn Hills, on a peaceful rural setting.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

All
Projects
Products
Professionals
Articles

Our clients required a family home that they could live in without it feeling too big, and accommodate regular visits from their children and family.

Three pavilions are joined together with a linking corridor. The house is anchored by a long Insitu concrete wall that houses the lounge storage, the fireplace to the living area, and supports sheltered seating to the outside area all within the third pavilion. The Tara Crest House faces North towards the Brynderwyn Hills, on a peaceful rural setting.

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project