The Quays

Website

In this design for the new Riverside Park in the heart of Blenheim, Taylor River has been reimagined as a focal point for the region, and a new hub for social, economic and community life.

The design references a number of important elements for the region, drawing inspiration from the historic role and form of the river edge, and the alluvial plains and fertile landscape of Marlborough. The resulting language of form and materiality is therefore rooted firmly in this place; it speaks to the past whilst optimistically looking to the future and acting as a catalyst for further development and engagement.

Once completed, a programme of events and activities is envisaged. The vision is for a vibrant and adaptable park that responds to the cultural, economic, environmental, and social needs and aspirations of the people. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Studio Pacific Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

The Quays

In this design for the new Riverside Park in the heart of Blenheim, Taylor River has been reimagined as a focal point for the region, and a new hub for social, economic and community life.

The design references a number of important elements for the region, drawing inspiration from the historic role and form of the river edge, and the alluvial plains and fertile landscape of Marlborough. The resulting language of form and materiality is therefore rooted firmly in this place; it speaks to the past whilst optimistically looking to the future and acting as a catalyst for further development and engagement.

Once completed, a programme of events and activities is envisaged. The vision is for a vibrant and adaptable park that responds to the cultural, economic, environmental, and social needs and aspirations of the people. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Also from Studio Pacific Architecture

Show more categories!
Done tagging
Full screen

The Quays

In this design for the new Riverside Park in the heart of Blenheim, Taylor River has been reimagined as a focal point for the region, and a new hub for social, economic and community life.

The design references a number of important elements for the region, drawing inspiration from the historic role and form of the river edge, and the alluvial plains and fertile landscape of Marlborough. The resulting language of form and materiality is therefore rooted firmly in this place; it speaks to the past whilst optimistically looking to the future and acting as a catalyst for further development and engagement.

Once completed, a programme of events and activities is envisaged. The vision is for a vibrant and adaptable park that responds to the cultural, economic, environmental, and social needs and aspirations of the people. 

Visit professional's website
Enquire about the process / fees
Contact details

Professionals used on this project

Done tagging
Full screen